lauantai 25. helmikuuta 2012

Eläimellistä menoa


Meno äityi vallan eläimelliseksi. :) Ensin valmistui ystävälle Jacob Black - korvikset:



 


Laavakiveä, hopeaa sekä kupariset sudet. Tämän jälkeen silmittelin tyttären viime vuoden pääsiäiskoristeita, hän leikkasi tapetista kivoja pupuja. Mietin että eivät olisi vaikeita varmaankaan leikata levystä, joten jäneshän se sitten syntyi. :) Itse jänö on kuparia, koristeena karneolikapussi.



 


Tämän jälkeen halusin kokeilla lemppariani lintukuviota. Tiedä häntä minkä rotuinen on. ;) Kivasti tuli tekstuuria levyyn kuumentaessa, koristeena granaatti. Kummankin eläinhahmon korkeus on n. 4cm.



 


Pupuseen olen ehkä enemmän tyytyväinen. :)

tiistai 21. helmikuuta 2012

Muutama pari uunista ulos


Korvisprojekti etenee hitaasti mutta varmasti. :)


Ensimmäisessä parissa käytin kuparia, hopeaa sekä pari makeanvedenhelmeä. Olin innoissani kun keksi tuollaisen .. tagi/liplakehärdellin, ja tein kaikki osat valmiiksi. Kun oli aika kiinnittää liplakkeet huomasin että toinen oli mystisesti kadonnut. :P Tein uuden ja huomasin vasta kuvausvaiheessa että se on eri kokoinen kuitenkin kuin toinen. :) Näissä siis näkyy käden jälki..



 


Toinen pari myös kuparia, tykkään siitä matskusta koko ajan vain enemmän, varsinkin näillä hopean hinnoilla. :) Kuparikiikut joihin valssasin lehtikuvion ja kiinnittin lehtivihreäksi ihanat peridoottimöykyrät jotka onnistuin nappaamaan foorumilta. Tykkään itse hirmuisesti tästä parista!


torstai 9. helmikuuta 2012

EVO = evvaaosaa


Eilinen oli kyllä varsinainen evo-päivä. Neljästi yritin istuttaa isoa ihanaa jaspista mutta ei tullut mitään. Turhauduin kerta kerran jälkeen, ja illalla päätin että nyt kyllä on pakko tehdä JOTAIN kivenistutusta jonka hallitsee. Olen ihan ruosteessa sen homman suhteen (jos ikinä mitenkään sujuvasti olen sitä hallinnutkaan ;)).


Aikani paukutettuani sain aikaan korvisparin numero 29, kuparia pienin granaatein. Välittömästi jostain syystä päässä alkoi soida laulu 'minä olen liikennevalo..'. :D



 


Tästä rohkaistuneena päätin tehdä hopeasormuksen. Kätköistä löytyi ihana viistehiottu vuorikristalli, jonka kauneus ei kyllä sitten tule tässä kuvassa oikeuksiinsa. Sormuksessa ei oikeasti ole tummentumia, tavoistani poiketen kiillotin sen huikaisevan kirkkaaksi! :D *mittaa kuumetta* Tämä meni yllättävän hyvin, joten ehkäpä yritän joku päivä uudelleen sitä jaspista.


 


sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Urhoollisuutta!


Otsikoiden keksiminen on aina niin työlästä. :P Korvakoruprojekti eteni taas kahden parin verran, kupari kutkutti:


 


27/101: graanaattirondellit sekä mustaksi patinoitua kuparia ja hopeaa. Juotin ja moukaroin orgaaniset papumuodot kuparista. ;)



 


28/101: viirulliset kuparikiikut sterlinghopeisin koukuin.



 


Ja viimeisenä noitanaisen koru. :) Itse valmistetusta kuparirenkaasta roikkuu 3x3cm:n musta minikirja sekä lasipullo. Pullosta löytyy voimasana 'urhoollisuus' sekä ametistikimpaleita, eivät valitettavasti näy kuvassa kunnolla. Ametistin valitsin pulloon siksi että sillä sen uskotaan olevan voimakas suojelija ja lisäksi sillä on parantava vaikutus. :) Kuparirinkulaan kiepautin vielä yhden jaspiksen kun jotenkin se kaipasi jotain.