tiistai 27. maaliskuuta 2012

Yhden sortin sakkia eli lukemattomia kirjoja osa 2348 6453B


Tulee vähän tylsä postaus, pelkkiä kirjoja. :) Juuri huomasin että muutama pääsi livahtamaan maailmalle ilman että ehdin niistä 'edustuskuvia' ottaa.


Ensimmäisenä koru, josta tehtiin voimakoru. Lasipulloon laitettiin sitriinä ja karneolia voimaa tuomaan, ja kirjan sisältä löytyy voimasanoja, toivottavasti tämä toimii! Koristeeksi tuli myös pieni avain.



 


Seuraavat yksilöt etsivät vielä uutta kotia. Ensimmäisessä koristeena soma pieni labradoriittipisara, leiskuntaa siitä löytyy, mutta ei valitettavasit ei kuviin asti, tietenkään! :)



 


Toisessa kirjassa on viininpunaiset kannet, niiden seuraksi kieputtelin hennon vaaleanpunaisen ruusukvartsipisaran, ja ihastuin itse lopputulokseen:



 


Kolmannen kirjan kannet koristin patinoiduilla metallikiekuroilla:



 


Tähän yksilöön yhdistin micalevyä, se onkin hauskaa tavaraa. :) Mica on puristettua kiillettä, siis kiviainesta. Sen alle kokosin pienen kollaasin vanhasta nuottipaperista sekä perhoskuvasta.



 


Viimeinen kirja on väriltään musta ja minun silmissäni se näytti vähän noitamaiselta. :) Lisäsin sen seuraksi vuorikristallikiteen (en edelleenkään tiedä miksi noita .. sauvoja pitäisi kutsua!) sekä samettinauhaa:



 


Lupaan, ensi kerralla taas muuta. :)

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Läjä rannekoruja


Stack of bangles ulkomaankielellä. Syksystä asti nämä kasat ovat loikkineet silmilleni blogeista, etsystä, telkkarista, lehdistä.. tuntuu että niitä on joka paikassa. :) Eilen sain tarpeeksi ja niin oli pakko pistää vääntäen lapsoselle yksi kasa. Ja voi pojat että koukutuin! Lisääkin olisi varmaan syntynyt mutta loppui rautalanka kesken! Heh, tilasin kaksi kiloa lisää, eihän sitä vähemmällä pärjää.. ;)


Nämä siis ovat tyttöselleni, hän valitsi värimaailman. Osa koruista on päällystetty silkillä ja sametilla, seurana lasihelmiä eri muodoissa. Ostin kirpparilta Vågan rannekorunkin ihan purettavaksi koska tyttö ihastui siinä oleviin hopeanvärisiin ovaaleihin 'melooni'helmiin. Matskusta en ole ihan varma. Mutta tämä kasa näyttää kyllä hauskalta hänen ranteessaan, ja veikkaanpa että muutama lisäkasa tulee tehtyä kunhan lankatilaus kotiutuu. :)


 


maanantai 12. maaliskuuta 2012

Korviksia, korviksia


Viikonlopun aikana sain tehtyä korvakoruja, osassa näissä on käytetty helmikamuilta saatuja helmiä, kiitokset heille. :)


 


Peridootit, vihreät pienet makeanvedenhelmet, kristallirondellit sekä sterlinghopeaa:



 


Suikaleet turkoosia samettia, sterlinghopeaa sekä nerik-laatikon kätköistä kaiverretut granaattilaatat:



 


Lasirondellit, sterlinghopeaa sekä balin hopeiset kukkaset. :)



 


Jadea, pienet peridootit, kristallirondellit sekä sterlinghopeaa:



 


Wohoo, enää 63 paria puuttuu että 101 paria on tehty! :D

lauantai 10. maaliskuuta 2012

Kirjoja ja korviksia osa 2


Että noiden otsikoiden keksiminen on sitten hauskaa.. :)


On varmaan kevättä rinnassa kun menin ja tilasin SITRIINIkukkia! Kyseinen kivi ei ole ikinä oikein kuulunut lemppareihin, mutta en pystynyt vastustamaan näitä pieniä, hyvin hennon vaaleankeltaisia kaunottaria. Väri on todellakin kalpea, juuri sen verran keltaista kestän. :) Yhdistin kukat fasetoituihin pyriittirondelleihin eikä tullut mieleenkään että patinoisin hopean! Kovin epätavallista minulle. :) Minusta nämä rimpsuttimet eivät vaan nyt patinaa kaipaa:



 


Tein toisenkin korvisparin, tarkoituksenani on ollut käyttää muinoin tilaamiani helmihattuja.  Yhdistin niihin makoisan muhkeat makeanvedenhelmet jotka onnistuin nappaamaan foorumilta. :) Väri on jännä, vihertävän ruskea. Ja hei, ei patinaa näihinkään!


 



 


Kirjoja on taas tullut väännettyä, näihinkin valitsin hiukan vaaleampia sävyjä. Ensimmäinen kirja on väriltään vihertävän harmaa, en saanut vangittua sen oikeaa sävyä kuvaan, mutta enemmän vihertävään päin. Koristeena patinoitu metallikoriste sekä harmaata silkkinauhaa:



 


Toinen kirja on kansiltaan tummansininen, hyvin syvä tumma sininen. Laittelin sen kaveriksi pienen lasipullon jonka jätin tyhjäksi, mitä sitten kukakin sinne itse haluaa laittaa tärkeää. :)



 


Viimeinen kirja on kansiltaan harmaa, aavistukseen siniseen päin. Tähän laitoin tuplanauhat, toinen harmaa, toinen samaa sävyä kuin ketju. :)



 


Sellaista tänään, kovasti odottelen kevättä, parhaillaan sataa joten toivon että hanki tuosta alkaa madaltua. :)

maanantai 5. maaliskuuta 2012

Ei korviksen korvista :)


Pitkästä aikaa raaskin tarttua hopeaan, ja tein rannekorun isoista ja persoonallisista peacock-sävyisistä makeanvedenhelmistä. Ymppäsin mukaan vielä helmikamulta saamani ihanan fasetoidun granaattimöllykän, ja lisää granaatteja löytyy helmihattujen kätköistä sekä ryppäästä. Tästä tuli itse muhkeus. :)



 


Olen pitkään ihaillut Solen koruja, ja hänestä inspiroituneena sain kaivettua nerik-laatikon syövereistä taannoin hamsteroimiani vuokrikristalli.. sauvoja? ;) Mikähän niiden virallinen nimi sitten voisi olla. Joka tapauksessa, tässä rannekorussa on kuparilaatta johon kaaosteorian mukaisesti juotin hopealankaa, väriä tuomassa on peridoottiovaali ja killumassa vuorikristalli.



 


Ja koska nerik-laatikko suostui luovuttamaan yhden vuorikristallin, kaivelin sieltä vielä toisenkin. :) Vääntelin kuparista helmihatun josta putoaa ryöppy ketjuja sekä vuorikristalli. Muikkunen ystävällisesti lähetti minulle vintaj-lankaa pätkän jotta pääsin sitä kokeilemaan, sepä onkin notkeampaa kuin hopea. :) Linkitin sillä koruun jaspikset, ja lanka löysi tiensä ostoslistalleni. Kaulakoru on pitkä, ja saatte nauttia kolmesta kuvasta koska en vaan osannut kuvata sitä kunnolla. :D